Mijn Aanpak

Met de camera gaat de dorpsstyliste op aanvraag van dorpsbelangen, maar ook in opdracht van gemeenten en Woningstichtingen op pad om door het hele dorp te gaan. Wij maken foto’s van de openbare ruimte en particulier en bedrijfsterreinen. Van zowel beeldverstorende punten in uw dorp als beeldbepalende objecten met een hoge beeldkwaliteit. Voor beeldverstorende situaties ziet u op de avond dat wij langskomen, exemplarische foto’s hoe dit mooi, verkeersveilig en duurzaam opgelost kan worden. Wij kijken met een onafhankelijke blik naar uw dorp zonder verdere (aankoop-)verplichtingen ter bevordering van de kwaliteit van de ruimte.

Maar ook zal uw dorp aan het einde van de avond op de beamer gepresenteerd worden met mooie foto’s en bijpassende muziek. Het gaat dus altijd om het straatbeeld en uw dorp met de duurzame oplossingen. Wij besteden op de jaarvergadering van dorpsbelang ook aandacht aan de mooie beelden in uw dorp met als doel om dit te behouden. Met de spiegel en de suggesties die aangereikt worden, gingen veel dorpen aan de slag vanaf 2011.

En met succes. Bekijk onze foto’s voor- en nasituaties periode 2011-2016:

 

Zaken waarop gelet wordt zijn: de kwaliteit van de openbare weg, fiets- en wandelpaden, openbaar groen, uitstraling verkeersborden, voortuinen particulieren en bedrijven, voorgevelaankleding, erfafscheiding, beeldbepalende locaties etc.

De afgelopen jaren zijn wij veel gevraagd voor dorpsvernieuwingsprojecten, maar ook dorpsbelangbesturen vroegen ons om kritisch te zijn om de puntjes op de i te zetten om het dorp nog aantrekkelijker in te richten met aansprekende situaties. Maar ook dorpen met veel verbeterpunten is onze doelgroep.

Dorpsbelangenbesturen vinden het ook wel prettig om na de pauze een interessante spreker op de avond uit te nodigen met een toegevoegde waarde. In de aanwezigheid van de bewoners, dorpsbelangen en de gemeente heeft deze avond altijd het maximale resultaat.

.

Benieuwd geworden?

Neem meteen contact met ons op!

De voordelen van de dorpstyliste:
  De hoogste beeldkwaliteit voor uw dorp
  Een gezellige, informatieve avond voor een lage prijs
  Deskundig, onafhankelijk advies zonder verplichtingen

Contact

+ Verbeterplannen
+ Positieve reacties
m2 Opgewaardeerd
+ Dorpsbelangen

Werkzaam in de volgende gemeenten

In alle jaren met ervaring werken wij samen met : 

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6